В идеалния случай, трапезарията трябва да бъде общително място за събиране на семейството и приятелите си, с прекрасна топла светлина и гласовете на любимите си хора. Един от най-добрите начини да се гарантира това е с подходящо осветление. От тенденция с крушки с нажежаема жичка към решения за пространства без таванно осветление, тук са 12 идеи за използване на осветление, за да се създаде пространство, което е идеално за уютни събирания.

  1. Стенен лампион. Стенната лампа с рамо с възможността да се разширява над масата е неочаквана алтернатива на традиционния полилей. Тъй като крушката е изложена, ще трябва да се използва с нажежаема крушка с по-нисък ват да се създаде това прекрасно меко сияние. Но тъй като една ниска крушка не е достатъчно, за да светне една стая по себе си, че е необходимо да се допълни с допълнително осветление – опитайте с втора стенна лампа чифт лампи на върха на първата

modern-dining-room

2. Висящи полилеи. Полилеите с крушки нажежаема жичка са се увеличили по популярност с причина – те излъчват чар и прекрасно топло сияние. Единичните крушки с нажежаема жичка обикновено са налични само в 40 до 60 ват, но с помощта на полилей с много изложени крушки с нажежаема жичка е чудесен начин да получите цялото очарование и светлина, което трябва.

midcentury-dining-room

3. Опушено стъкло полилей. Полилея с опушено стъкло с крушки с нажежаема жичка създава приятна атмосфера, която е подходяща за интимни вечери. В пространството за хранене, показано тук, скулптурния полилей се допълва от гладка маса за хранене орех и тикови столове от средата на века.

transitional-dining-room

4. Масивен хартиен фенер. Окачен над масата като пълна луна, хартиения фенер е в голям мащаб, което прави трапезарията впечатляваща. И докато автентичния хартиен фенер Ногучи е зашеметяващ, има хартиени фенери на разположение на всички цени и във всички размери.

contemporary-dining-room

5. Мароканско метално кълбо. Този тип метална висулка притежава много дупки в себе си подредени по различен начини създават интересна шарка по стените чрез светлината. Този стил на полилея може да отделя по-малко светлина, отколкото типичните тела, така че трябва да се планира да се допълни с няколко малки лампи из стаята.

eclectic-dining-room

Leave a Reply

Your email address will not be published.