През 2015 година, в кухнята не се ползва само за готвене. Вместо това, тя се превръща в многофункционална стая, която едновременно позволява да бъдат направени страхотни ястия, като същевременно действа като център на разговори, социални събирания и празненства и като трапезария.

Така че, нека да разгледаме най-горещите кухненски тенденции за 2015 г:

1) Използване на смели цветове

2015 г. е годината, в която да дадете смел ъпгрейд на вашата кухня. Това означава да не се страхувате да добавите малко цвят към вашия интериор, където може да не сте го очаквали преди. Понякога с помощта на създаването на контраст, се получава естетиката – за тази цел цветовете са на ход.

Тази година, опитайте да боядисате вашите шкафове какъвто и да е смел цвят (тъмен или светъл). Тези цветове естествено привличат окото и създават фокусна точка.

Не забравяйте да поставите всички първични елементи в надграждането на вашата кухня по съвременен начин чрез балансиране на смели цветове с по-светли и неутрални тонове.

teal-kitchen-cabinets

2) Промишлено осветление

Вашата кухня трябва да бъде добре осветена, за да се справи с вашите кулинарни приключения, но също така и да предоставя перфектното място за живеене и при различни събирания.

Индустриалният стил осветление е много по-тенденциозен за 2015 г. Как изглежда този стил? Е, той варира, но ето някои ключови елементи, които да търсите:

  • черна стомана
  • неръждаема стомана
  • поставяне на тел в клетки на мястото на свещници
  • прозрачно стъкло и старомодните крушки стил
  • мед или месинг
  • нитове и други промишлени хардуер

kitchen-island-steel-pendant-lights

3) Промишленост – островна кухня

За 2015 кухня тенденцията индустриален стил е наистина много гореща! Кухните са на ново ниво благодарение на популярните готварски предавания, в които се проявяват и централни кухни, които са оборудвани с всички фиксинга подобни като при ресторант.

Островната кухня остава в центъра на кухнята, но благодарение отчасти на тези телевизионни предавания, островът е изместен. Мобилни кухненски острови са наистина актуални и има ясна причина за покачване на тяхната популярност. Изградени с функция и ефективност в съзнанието, мобилният остров дава в полза допълнително плот за готвене, без да ограничава пространството.

Кухненски острови, които могат да се местят от място на място разкрива възможности за пространство в кухнята си, че няма да има с неподвижна остров. И стила на острова е започнал да имитира по-индустриален вариант със стоманени джанти и рафтове от неръждаема стомана.

stainless-steel-kitchen-industrial-wood-brick

4) Високо ефективните

Когато говорим за кухненски тенденции за 2015 г., ефективност е на мода. Няма по-добро място да се сложи ефективност в практиката, освен при вашето килерче с рафтове. Вашият кухненски килер държи всичките си най-съществени кухненски елементи, и трябва да бъде приоритет, когато става въпрос на вашия кухненски ъпгрейд.

Разтегателен килерче рафтове не само правят търсенето на подходящия съставка по-лесно, но на практика безболезнено. Рафтове, които се изтеглят означава, че сте в състояние да видите всичко наведнъж и също толкова лесно да се пренаредят.

Пробвайте тази година да елиминирате кухненския стрес чрез добавяне на набор от разтегателни рафтове. Ще се чувствате благословени, когато разберете, че за няколко секунди можете да визуализирате всичко, което е в шкафа, без да се ровите излишно в шкафа.

pull-out-kitchen-shelves

5) Вертикални кухненски чекмеджета

В същия дух на организационната мисъл тази година, защо не погледнете в добавянето на някои вертикални чекмеджета за вашата кухня? Няма никакво правило, което казва, кухненски чекмеджета трябва да се построят хоризонтално, а ако идва нещо, което прави живота по-лесен през 2015 г., следва да бъде годината, за да го включи в кухнята си.

Дизайнерите добавят (а понякога скриват) тези високи чекмеджета в най-необичайни места, като се възползва от загубата на стена на друго място.

Този стил на чекмеджета също работи добре за съхраняване на тези малки и понякога трудно складируеми продукти като подправки.

vertical-kitchen-storage

Leave a Reply

Your email address will not be published.